Caris Bakker

 

Mijn naam is Caris Bakker (1974). Van jongs af aan haal ik ontzettend veel voldoening uit het verzorgen en rijden van paarden. Omdat ik graag iets voor deze mooie dieren terug wil doen, leerde ik diverse manuele technieken om paarden in hun gezondheid te ondersteunen. Zodoende ben ik sinds oktober 2016 gediplomeerd sportmasseur voor paarden. Daarnaast ben ik equine lymfetherapeut en verdiep ik me met acupressuur in de wereld van de Traditional Chinese Medicine (TCM). Deze geneeswijze gaat uit van de samenhang en de balans tussen mens (of dier) en zijn omgeving op elk denkbaar niveau.

Door westerse met oosterse technieken te combineren, haal ik het beste uit twee werelden. Bijscholingen en cursussen houden mijn kennis m.b.t. anatomie, fysiologie, biomechanica, voeding en management up to date. Dit alles met het doel zoveel mogelijk paarden goed in hun vel te laten zitten. De eigenaar speelt hierin een belangrijke rol. Samen gaan we op zoek naar het best haalbare resultaat. Happy, healthy horses, daar doen we het voor!

Meer weten? Mail me gerust: carisbakker@gmail.com of kijk eens op mijn Facebookpagina (https://www.facebook.com/caris.bakker