Liane de Groot

 

Liane de Groot

 

Mijn naam is Liane de Groot. Na het behalen van mijn Bachelor of Sport and Physical Education ben ik gaan werken als docente lichamelijke opvoeding. Paarden zijn mijn passie en daarom heb ik naast mijn werk als docente mij gediplomeerd als Orun instructrice en paardensportmasseur.

Sport is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Als voormalig topsporter en als docente heb ik ervaren hoe belangrijk het  is om plezier in beweging te blijven houden. Dit is mogelijk als je lekker in je vel zit en de training aansluit bij het niveau waarop je sport.  Vanuit deze visie bied ik instructie, paardensportmassage en training voor de ruiter aan.

Bij de training staat plezier van ruiter en paard voorop en streven we ernaar om stapje voor stapje verder te komen, ongeacht welk doel je voor ogen hebt en ongeacht welke discipline. Hierbij rekening houdend met de fysiologische aspecten van training.

Bij de paardensportmassage is het streven dat het paard zijn lijf optimaal kan gebruiken. Door middel van advies en massage probeer ik de mobiliteit te vergroten, de asymmetrie te verkleinen en mogelijke knelpunten te verhelpen.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Telefoon: 0623918816
E-mail: liane16@hotmail.com