Carole van Kasteel

Mijn naam is Carole van Kasteel en ik ben gediplomeerd sportmasseur sinds mei 2015. 
 
Van jongs af aan heb ik een grote passie voor pony's en paarden. Op latere leeftijd raakte ik daarnaast geïnteresseerd in het lichaam van mens en dier, vooral het bewegingsapparaat. Fascinerend hoe alles samenwerkt, als een geniale machine.  
Na mijn studie bedrijfskundig management ben ik daarom begonnen met de studie fysiotherapie. Helaas was deze studie niet te combineren naast mijn baan en ben ik na een jaar gestopt. 
 
Toen mijn eigen paard lichamelijke problemen kreeg, wilde ik hem zo goed mogelijk kunnen ondersteunen en werd mijn interesse in het lichaam weer aangewakkerd. Daarom ben ik gestart met de opleiding sportmassage voor paarden bij de Bascule. Hier kreeg ik voornamelijk les van paardenfysiotherapeut Gisella Bartels. In de opleiding werd niet alleen aandacht besteed aan anatomie en massage, maar ook diverse andere onderwerpen, zoals fysiek onderzoek, beweging en zadels kwamen aan de orde. Hierdoor ben ik in staat een goede analyse te maken van uiteenlopende problemen waar het paard mee te maken kan krijgen en kan ik een gerichte behandeling geven met een gedegen (trainings-)advies voor de eigenaar.  

 
Voor meer  informatie of een afspraak kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met: Carole van Kasteel 06-14368302