Laura Opmeer

Mijn naam is Laura Opmeer en ik ben gediplomeerd sportmasseur sinds april 2016. Van jongs af aan ben ik al betrokken bij paarden. Eerst bij de pony’s en een aantal jaar later ben ik het paard van mijn moeder gaan rijden.

Door kennis gemaakt te hebben met vele discipline’s in de paardensport, werd mijn interesse voor het bewegingsapparaat van het paard gewekt. Nadat ik in 2014 de opleiding Bedrijfskunde MER heb afgerond, ben ik daarom begonnen met de opleiding sportmasseur voor paarden.

Deze opleiding ben ik in eerste instantie gestart ter ondersteuning van het welzijn van mijn eigen paard, maar al snel waren veel paardeneigenaren om mij heen geïnteresseerd in een sportmassage voor hun paard. Daarom heb ik besloten om naast mijn vaste baan, Equi Souplesse te starten.

Anders dan dat de naam sportmassage doet vermoeden is het niet alleen gericht op sportpaarden. Sportmassage is bedoeld voor alle paarden, van jong tot oud, van sportpaarden tot recreatieve paarden. Als sportmasseur kan ik een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van paarden en deze en hun eigenaren helpen met verbeteren van hun prestaties op welk gebied dan ook. Tijdens deze opleiding heb ik niet alleen massagetechnieken geleerd, maar heb ik ook geleerd een zeer uitgebreid vooronderzoek te doen en trainingsadviezen te geven.

Voor meer informatie of als u vragen heeft verwijs ik graag naar mijn website:

www.equi-souplesse.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met 06-30923969.