Nathalie Rozeboom

 

Nathalie_Rozeboom 

 

Mijn naam is Nathalie Rozeboom, ik ben woonachtig in de provincie Flevoland. Van jongs af aan ben ik stapelgek met paarden. Het rijden en zien van paarden met verschillende blokkades en kwalen motiveerde mij om nog meer te weten te komen over de biomechanica van het paard.

In september 2018 ben ik afgestudeerd als Sportmasseur voor paarden bij Bartels Horse & Health Instituut met hoofddocent Gisella Bartels (e.a).

Ik weet, iedere eigenaar wil het beste voor zijn of haar paard maar soms verlangen wij prestaties van ons paard waar het paard nog niet aan toe is. Je paard doet even niet wat je wilt en daar baal je van, zet je dan je paard op stal, modder je door met je training of vraag je iemand om raad. En zo ja wie vraag je dan om raad? Als sportmasseur breng ik graag samen met jou de sterke en zwakke punten van je paard in kaart. Ik controleer het paard op spierspanning, pijn en bewegingsbeperkingen. Een goede sportmassage in combinatie met tips voor de training kan jouw paard helpen om soepeler te worden. En een soepeler paard zit lekkerder in zijn vel, beweegt fijner en haalt meer plezier uit zijn trainingen met jou. Indien nodig werk ik samen met andere disciplines omdat een fysiek probleem bij een paard meestal niet door één discipline kan worden opgelost.

Voor meer informatie kun je kijken op mijn website: www.nathalierozeboom.nl