Daphne van der Voort

 Advertentie 02kopie

In de loop van de jaren is mij duidelijk geworden wat goed management kan doen voor het paard. Goed management houdt voor mij in dat het paard alle mogelijke ondersteuning krijgt die het nodig heeft om zich goed te voelen. Dit maakt het mogelijk voor het paard om binnen zijn mogelijkheden de beste prestaties neer te zetten.

"Wij streven naar maximale ondersteuning in alle facetten voor ieder paard en iedere pony, zodat zij binnen hun mogelijkheden de beste prestaties kunnen leveren." 

Alle opgedane kennis, vaardigheden en ervaring maken het voor mij mogelijk om particulieren en bedrijven in de paardensport te adviseren en te ondersteunen in hun management rond het paard. Samen werken we toe naar de best mogelijke omstandigheden, zodat uw paard zo goed mogelijk kan antwoorden op uw vraag bepaalde prestaties te leveren.

"Wij adviseren en ondersteunen particulieren en bedrijven in de paardensport.
Met passie, toewijding en discipline werken we toe naar optimale omstandigheden voor paard en pony bij het leveren van gevraagde prestaties."​

Is je interesse gewekt? Neem dan contact met mij op via +31 (0)6 26 31 68 32 of daphne.1974@hotmail.com of kijk op www.daphnevandervoort.com.