Nieuws » We feliciteren...

Afgelopen vrijdag en zaterdag 25 en 26 maart 2016 vond de laatste ronde examens plaats voor de cursisten die module 4 hadden afgerond. Eerder leverden ze al een examenverslag in en deden ze twee theorie examens. We hebben wederom een heel aantal cursisten kunnen laten slagen. Claudia Lankhorst slaagde met een 8,8 voor het praktijkexamen, evenals Tamara Abrahams. Eerder wisten zijn al hoge ogen te gooien bij de theorie examens die beloond werden met respectievelijk een 9,2 en een 8,3. Claudia wist met haar advies tijdens het praktijkexamen de eerste 10 in de geschiedenis te scoren, terwijl ook Tamara met een aantal keer 9,5 zeer tevreden mag zijn. Niet eerder konden we zoveel mooie cijfers kwijt.

Ook Laura Opmeer deed een goed praktijkexamen met maar liefst een 9,5 voor het masseren. Overige geslaagden zijn Annelies Touw en Cecile van Akkeren, die ook zeer goede examens aflegden.

Zaterdag 16  april vindt de diploma uitreiking plaats. We zullen deze cursisten vol trots en vertrouwen het Bartels & Bascule diploma overhandigen.  Nederland is een paar goede masseurs rijker.