Nascholing

Bartels Horse & Health Instituut biedt sportmasseurs die aangesloten zijn bij Paarden Massage Nederland jaarlijks meerdere nascholingsmogelijkheden. Deze dagen zijn bedoeld om de kennis van de sportmasseurs up to date te houden en/of uit te breiden met actuele kennis en vaardigheden.
Het paard en diens gezondheid staat daarbij vrijwel altijd centraal. Onderwerpen die eerder al aan bod gekomen zijn of nog op de agenda staan zijn onder andere:

Jaarlijks staan er nieuwe onderwerpen op de agenda en zijn er meerdere mogelijkheden om na te scholen. Dit kan in de vorm van een losse themadag of in de vorm van een meerdaagse cursus bij Bartels Horse & Health Instituut.

De docenten zijn vrijwel altijd wetenschappelijk opgeleid, zijn specialisten op hun vakgebied en staan tevens met beide benen in de praktijk. Waar mogelijk wordt het programma zo vormgegeven dat het een combinatie is van theorie en praktijk.

De meeste van de nascholingsdagen vinden plaats bij Stal Belvedere. Er kunnen 10 punten per dag behaald worden. Deelnemers krijgen een bewijs van deelname en de punten worden verwerkt in het register van PMN.

De nascholingsdagen zijn ook een ideaal moment om ervaringen te delen met collega’s.

Middels het volgen van de nascholingen tonen de aangesloten sportmasseurs voor paarden dat ze nog actief met hun vak bezig zijn en hun kennis up to date houden. Zo blijft het register een lijst met goed opgeleide, actieve sportmasseurs die zich blijven verdiepen in het paard en de behandelmogelijkheden.

Vragen over de nascholingen?

Heb je vragen over de nascholingen? Neem gerust contact met ons op!